top of page

WERKWIJZE

Hoe werken wij?

Wij beginnen altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kijken we of de persoonlijke klik er vanuit beide kanten is.

Met alle informatie uit het kennismakingsgesprek maken we een voorstel voor onze dienstverlening dat aansluit bij jullie wensen en budget.
De dienstverlening is afhankelijk van waar jullie als bruidspaar behoefte aan hebben. Wij bieden een aantal standaard pakketten aan: van ceremoniemeester op de trouwdag zelf tot de complete organisatie van jullie bruiloft.

Ook een adviesgesprek of de organisatie van één of enkele onderdelen van jullie bruiloft behoren tot de mogelijkheden.
Na jullie akkoord op ons voorstel gaan wij aan de slag met de voorbereidingen.

Wij zullen jullie op een gestructureerde wijze door de voorbereidingen van jullie bruiloft heen loodsen. Wij verzorgen de contractonderhandelingen met leveranciers, stemmen  alle afspraken af en bewaken jullie budget. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk en reeds gemaakte afspraken kunnen wij jullie hierbij veelal geld besparen. Doordat jullie zelf de financiële verplichtingen aangaan met leveranciers worden vervelende (financiële) verrassingen achteraf voorkomen.
Op jullie trouwdag werken wij met een draaiboek waarin alles tot in detail staat beschreven en dat vooraf is afgestemd met jullie en met alle leveranciers. Op jullie trouwdag zorgen wij er met het team voor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie samen met jullie gasten onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag.
Na het afhandelen van de laatste zaken komen wij graag nog even bij jullie langs om na te praten over jullie bruiloft en jullie persoonlijke ervaringen.
Benieuwd wat wij als professioneel weddingplanner voor jullie kunnen betekenen? Bekijk dan welke dienstverlening het beste bij jullie past!

Of maak vrijblijvend een kennismakings afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Werkwijze: Diensten
bottom of page